JO13-1 geeft het tóch weg: Roosendaal maakt 1-1 in blessuretijd

Roosendaal JO13-1JM

3e divisie C

23 november 2019 10:00

K.A.N. (Kevin) van Huut

Jurre leek zaterdagochtend de matchwinner te worden, maar in blessuretijd stak Roosendaal daar een stokje voor. Kloetinge klimt door de remise wel naar de zesde plaats en heeft nu 10 punten uit 8 gespeelde wedstrijden.

Na het eerste fluitsignaal bleven alle spelers stil staan. De eerste minuut van de wedstrijd werd er namelijk niet gevoetbald, in actie tegen racisme. Daarna zocht de thuisploeg van begin af aan de aanval. Dit resulteerde niet direct in grote kansen, maar JO13-1 domineerde wel de wedstrijd. Na zo’n twintig minuten spelen, bracht Jurre zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Dit deed hij uit een strak genomen vrije trap, op aangeven van Sven Hoek.

De eerste helft werd er degelijk gespeeld, maar in de tweede helft werd het spel van de thuisploeg helaas iets minder. Toch had JO13-1 een aantal kansen om de voorsprong te vergroten. Kloetinge speelde voor de winst, maar deed zichzelf tekort door de wedstrijd niet te beslissen. De tegenstander bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker. Het duurde uiteindelijk tot de tweeëndertigste minuut totdat Roosendaal de 1-1 binnenschoot.

Volgende week heeft Kloetinge de kans om zich te herpakken. Dan gaat JO13-1 in Etten-Leur op bezoek bij Unitas’30.