Overwinning op Willem II zorgt voor drie punten

Willem II Tilburg BV JO15-2

3e divisie C

7 maart 2020 10:00

M.G. (Rinus) Verdaasdonk

De laatste hervatting van de competitie na een vakantie resulteerde in een onverwachte nederlaag. Het was voor de jongens van JO15-1 zaak vandaag de drie punten op het Wesselopark te houden. De tegenstander van vandaag was Willem II JO15-2. In de heenwedstrijd bleek dit een goed voetballende ploeg die echter fysiek behoorlijk wat minder was dan ons eigen team (wat ook begrijpelijk is aangezien deze jongens een jaar jonger zijn dan het grootste gedeelte van ons team).

Kloetinge startte de wedstrijd sterk en creëerde in het eerste gedeelte van de wedstrijd een behoorlijk aantal kansen, terwijl er aan de andere kant weinig tot niets werd weggegeven. Na een kwartier stond er al een tussenstand van 2-0 op het scorebord na goals van Robbin en Job. Aan het einde van de eerste helft scoorde Willem II tegen na een ongelukkig moment in onze verdediging.

De tweede helft was een stuk minder qua niveau. Zonder echt in de problemen te komen was het veldspel onverzorgd en leken we steeds vaker te laat te komen in de duels. Al met al een moeizame helft waarin niet meer gescoord werd, waardoor er opnieuw drie punten aan het totaal konden worden toegevoegd. Volgende week spelen we een "late" wedstrijd in Tilburg tegen 't Zand.