Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Na de goede wedstrijden van afgelopen weken speelde MO15-1 gisteren minder goed dan we van ze gewend zijn. Door blessures is de selectie wat uitgedund en zijn er weinig mogelijkheden voor de trainers om wijzigingen aan te brengen. In de eerste helft werd er nog redelijk goed gevoetbald en was er controle over de wedstrijd. Er werden wat kansen gecreeerd, en ook wat weggegeven. De wedstrijd was in balans en er was geen reden om aan te nemen dat de wedstrijd uiteindelijk verloren zou worden.

De tweede helft was voetballend een stuk minder van niveau. Door een vroege tegengoal liepen de meiden direct na de rust achter de feiten aan, en slaagden er niet in om het nog om te draaien. MOC scoorde uiteindelijk nog driemaal en zo werd het een 0-4 nederlaag. Zoals eerder al eens is vermeld in de verslagen, zijn uitslagen voor ons niet zo belangrijk. Het gaat om het vertoonde spel, de wedstrijdinstelling, en spelplezier. Op alle drie de punten viel gisteren wat aan te merken. Dat kan weleens gebeuren. Komende vrijdagavond spelen we om 19:00 uur op het Wesselopark de belangrijke bekerwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg MO15-1. Om die te kunnen winnen, zullen we dan wel anders voor de dag moeten komen.