Suisendijk 4
3255LS
OUDE-TONGE
tel. 0187-641627

Het verschil tussen scherp en slap starten werd vandaag goed duidelijk voor de meiden van MO15-1. Een getergde tegenstander (de vorige wedstrijd hadden we immers met 0-17 van dit team gewonnen) en een team waarin te veel meiden te makkelijk de wedstrijd begonnen zorgden voor een dik pak slaag. Met maar liefst 8-1 werd vandaag verloren van DGBC. Een enorm contrast met de wedstrijd die we eerder dit seizoen tegen deze tegenstander speelden. Toen waren we wel scherp en blven van de eerste tot de laatste minuut voetballen. Vandaag leek de start van de wedstrijd in Oude Tonge nergens op. Simpel balverlies, slap verdedigen, en weinig beweging; op die manier kun je geen wedstrijden winnen. Al snel stond Kloetinge dan ook op een 2-0 achterstand.

Daarna kwamen we iets beter in de wedstrijd. De laatste tien miniten van de eerste en het eerste kwartier van de tweede helft werden we iets sterker. Door een mooie goal van Lieve kwamen we zelfs terug in de wedstrijd. Net op het moment dat we dachten voor de gelijkmaker te kunnen gaan, ging het helemaal mis. Ieder bal over de middenlijn werd een goal voor DGBC. Uiteindelijk scoorden ze nog 6 keer. De uitslag was uiteindelijk behoorlijk geflatteerd, maar de nederlaag zeker terecht. Werk aan de winkel voor de technische staf.