... (schot)

Hoofdklasse F

9 mei 2018 19:30

S. (Stefan) Kelder

Afgelopen woensdag heeft het team van trainer Jimmy Verlinde & John Mol + leider Gaico Aertssen een belangrijke overwinning geboekt op nummer 5 Jeka.
In de rust stond Kloetinge Jo15-1 met 3-0 voor door doelpunten van Sander van Vossen, Dook v.d. Berge en een eigen doelpunten door goed druk geven van onze aanval.

Ná de rust werd het nog even spannend, een diepe bal in de rug van Jussi Gerritse, de behendige spits zorgde voor de 3-1 stand, niet veel later scoorde Jake de 4-1.
Enkele minuten later was het alweer 4-2 door een goede actie van de links buiten, hij legde de bal terug richting 16 meter en een vrijstaande man scoorde fraai.

Uiteindelijk wisten Olivier Aertssen & Dook v.d. Berge (z’n 2e) de score uit te breiden naar 6-2.

Een belangrijke overwinnen want Kloetinge Jo15-1 kan a.s. zaterdag kampioen worden in Breda, op bezoek bij Baronie Jo15-2.

Als wij minimaal gelijk spelen is het kampioenschap binnen. Uiteraard willen we graag winnen… Als alles mee zit zullen we rond half 2 in Kloetinge verzamelen met spelers & ouders + supporters!

Natuurlijk zal Baronie Jo15-2 er alles aan doen om dit feestje te verstoren, aan ons om te laten zien dat de punten mee terug naar Kloetinge gaan, Op deze manier zullen we voor de wedstrijd van Kloetinge 1 gehuldigd worden.