Zandstraat 9
4561SB
HULST
tel. 0114-314273

Zaterdag 11 maart 2023 HVV'24 JO12-1 - V.V. Kloetinge JO12-1 (competitie 4e fase)

Kloetinge JO12-1 speelde zaterdag 11 maart tegen HVV'24.
Het was een moeizame wedstrijd toch pakt Kloetinge JO12-1 3 punten.

Helaas kon Casper niet mee doen, omdat hij een blessure heeft aan zijn voet.
Kayan was zijn voetbalschoenen vergeten en kon omdat de wedstrijd in Hulst was ook niet meespelen.

We begonnen de wedstrijd met onze yell: "Samen. Niet alleen. Kloetinge 12-1!!!!"
Thijn opent na 11 minuten met de 1-0 na een assist van Jesse.
Het is even chaos voor het doel van Jayms en er volgt een ongelukkig eigen doelpunt, waardoor het 1-1 werd.
In de 24e minuut speelt Roel de bal diep naar Mehdi, die hem speelt naar Thijn. Thijn maakt hem kloelbloedig af en het is 1-2.
Vlak voor de rust krijgt Duke de bal van Thijn en maakt hem mooi af naar 1-3.

Na de rust moesten we er weer even inkomen en speelden we iets minder.
Dani speelde een corner en mikt hem heerlijk op het hoofd van Duke, die knikt hem in de kruising en de 1-4 staat.
Vlak daarna staat Thijn met een paar tegenspelers voor de goal en wordt hij vies onderuit gehaald.
Hieruit volgt een penalty welke Thijn zelf neemt en BOEM goal: 1-5.
De laatste 10 minuten gaan in met Duke die on fire is en hij maakt de 1-6 na een assist van Jesse.
Een paar minuten later is daar weer Duke met een assist op Dani die de 1-7 erin schiet.
En het zal niet maar daarna maakt Duke nog de 1-8 vlak voor het einde van de wedstrijd.
Dat is dan ook de eindstand 1-8. Kloetinge JO12-1 pakt 3 punten en start het laatste deel van de competitie dit jaar goed!