Kloetinge JO19-1 wint en viert een feestje + Fotoverslag

Rijen JO19-1

4e divisie C

19 mei 2018 15:00

Afgeschermd

Nadat vorige week Kloetinge het kampioenschap in de 4e divisie had behaald, kwam vandaag Rijen JO19-1 op bezoek. Een mooi gebaar van de tegenstander van vandaag. De ploeg uit Rijen overhandigde, voor aanvang van de wedstrijd, een fles champagne aan de kersverse kampioen. Zo kan voetbal dus ook zijn!!
Het was geen goede wedstrijd. Ten eerste was goed te zien dat de jongens niet gewend zijn om op gewoon gras te spelen en ten tweede leek het wel of de spelers al met hun hoofd bij het feestje zaten dat aansluitend aan de wedstrijd zou worden gevierd.
Voor rust werd er 4 keer gescoord. De 1-0 kwam op naam van Luuk en de 2-0 werd gescoord door Tijmen. In vijf minuten tijd bracht Rijen de stand op 2-2. Dat was tevens de ruststand.

Na rust konden er nog 5 goals genoteerd worden, waarvan 3 van Kloetinge (2x Luuk en 1x Job) en 2 van Rijen, waardoor de eindstand van 5-4 op het scorebord stond.

Na de wedstrijd de huldiging en de uitreiking van de schaal door de voorzitter. Kloetinge 3 is ook kampioen geworden, dus werd het een gezamelijk feestje. Kloetinge JO19-1 wil hierbij de spelers en staf van Kloetinge 3 van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap.

Na de huldiging en een rit op de “platte” kar werd er nog een feestje gevierd in het sponsorhome met de spelers, de staf en ouders/broers/zussen/vriendinnen. Een feestje dat hoort bij een verdiend kampioenschap.

Volgende week zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen. Dan gaat Kloetinge op bezoek bij sc ‘t Zand JO19-1. Om 14.30 uur zal er worden afgetrapt in Tilburg.