Kloetinge JO19-1 sluit de eerste competitiehelft als koploper af

3 - 2

SC 't Zand JO19-1

4e divisie C

9 december 2017 15:00

Vandaag de topper in deze competitie. De nummer twee, sc ‘t Zand JO19-1, kwam op bezoek. Na de winst van Kloetinge van vorige week en het gelijk spel van ‘t Zand stond Kloetinge bovenaan met 2 punten voorsprong.

Om als koploper van de 4e divisie de winterstop in te gaan, moest er vandaag gewonnen worden.
Om iets na 15.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd op een koud Wesselopark. Met Tom op nummer 10 in verband met de schorsing van Luuk begon Kloetinge goed aan de wedstrijd. ‘t Zand kwam er niet echt aan te pas en in de 26e minuut was het Jesse M. die, op aangeven van Huub, Kloetinge op een 1-0 voorsprong zette.
Vlak voor het rustsignaal was het wederom Jesse M. die de keeper passeerde en zo de 2-0 voor Kloetinge op het scorebord zette. Dit keer kwam de assist op naam van Mick.

Met deze stand zochten de spelers de warme kleedkamers op en de toeschouwers gingen zich opwarmen in de kantine.

Twintig minuten na de rust kwam ‘t Zand redelijk onverwacht op 2-1, maar 13 minuten na de aansluitingstreffer kon Davy de voorsprong van Kloetinge verder uitbreiden. Op aangeven van Jesse M. kon Davy de 3-1 scoren.
In de 90e minuut scoorde ‘t Zand de 3-2 en werd het toch nog even spannend. Na een aantal minuten blessuretijd floot de scheidsrechter af en was de overwinning een feit.

Op 24 februari 2018 wordt de competitie hervat met de uitwedstrijd tegen Oranje-Wit JO19-1. Dan zal er om 13.00 uur in Dordrecht worden afgetrapt.
‘26 1-0 Jesse M. (Huub)
‘46 2-0 Jesse M. (Mick)
‘65 2-1
‘78 3-1 Davy (Jesse M.)
‘90 3-2

Het is een klein stapje van 2017 naar 2018, maar wel met 365 nieuwe dagen om te genieten van de mooie dingen.
De complete selectie/technische staf van Kloetinge JO19-1 wenst u alvast fijne feestdagen en een gezond 2018!