Kloetinge JO19-1 wint de derde oefenwedstrijd van 2018

DVO'60 1

0 - 5

Kloetinge JO19-1

27 januari 2018 14:30

Vandaag de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding voor de spelers van Kloetinge JO19-1. Dit keer was het eerste team van DVO'60 uit Roosendaal de tegenstander.

Een tegenvaller tijdens de warming-up. Tijmen kreeg ongelukkig een bal tegen zijn hoofd waardoor hij niet kon spelen.

Met een behoorlijk aantal supporters langs de lijn in het ijzig koude Roosendaal floot de scheidsrechter om 14.30 uur voor het begin van de wedstrijd.

DVO was in de eerste minuut meteen gevaarlijk. Maar door een goede redding van Nick (de keeper van vandaag) op een 1 tegen 1 situatie, bleef het 0-0.

Na de gevaarlijke situatie in de eerste minuut werd het snel duidelijk dat DVO geen partij zou zijn voor Kloetinge. DVO moest zich beperken tot verdedigen en van drukzetten door de thuisploeg op de verdediging van Kloetinge was geen sprake.

Na een minuut of 20 spelen weer een tegenvaller. Huub, die voorafgaand aan de wedstrijd zich niet helemaal fit voelde, kon niet verder en moest zich laten vervangen.

Ondanks het overwicht duurde het tot de 37e minuut voordat Kloetinge op een 0-1 voorsprong kwam. Na een voorzet van Jesse M. vanaf links stifte Job de bal over de keeper van DVO en in het doel.

Vier minuten later opnieuw een doelpunt van Kloetinge. Tom kreeg de bal van Nick. Tom bereikte Luuk en via de keeper scoorde Luuk de 0-2. En weer een minuut later scoorde Jesse M., na een goede steekbal van Luuk, de 0-3. Dat was ook de ruststand.

In de 68e minuut scoorde Luuk zijn tweede van vandaag. Net als bij de 0-2 stond Tom aan de basis van deze goal. Tom speelde de bal op Luuk aan de rechterkant van het strafschopgebied. Luuk kapte de verdediger van DVO uit en scoorde de 0-4.

Ook in de tweede helft een tegenvaller voor Kloetinge. Glenn kon niet verder door een liesblessure.

In de 83e minuut kwam Kloetinge op 0-5. Dit keer was het een speler van DVO die zijn eigen keeper passeerde.

Na twee keer 45 minuten spelen vond de scheidsrechter het tijd om de warme douches op te zoeken en floot hij af bij een eindstand van 0-5.

Geen hoogstaande wedstrijd, maar wel weer een overwinning. Hopen dat de blessures meevallen en dat Kloetinge volgende week met een fitte selectie kan spelen. Dan speelt Kloetinge om 14.30 uur een oefenwedstrijd in Dongen tegen Dongen JO19-1.

'37 0-1 Job (Jesse M.)
'41 0-2 Luuk (Tom)
'42 0-3 Jesse M. (Luuk)
'68 0-4 Luuk (Tom)
'83 0-5 eigen doelpunt DVO