Dongen JO19-1 laat Kloetinge JO19-1 kansloos

Dongen JO19-1

4 - 0

Kloetinge JO19-1

3 februari 2018 14:30

Vandaag wederom een oefenwedstrijd. Dit keer was Dongen JO19-1 de tegenstander. Dongen staat 7e in de derde divisie.
Bij Kloetinge waren vier spelers (te weten Tom, Huub, Mick en Glenn) er niet en deed Dylan Verheule van Kloetinge JO17-1 vandaag mee.
Dongen begon sterk aan de wedstrijd. Fel in de duels en goed in de passing. Kloetinge had hier zichtbaar moeite mee.

Na 8 minuten spelen scoorde Dongen de 1-0. Dylan (de keeper van vandaag) probeerde in het strafschopgebied een speler van Dongen uit te spelen. Toen dat mislukte was het voor de speler van Dongen een koud kunstje om de 1-0 te scoren.
In de 17e minuut was het wederom Dongen dat scoorde. Van achteruit werd een lange bal gespeeld op links. Met een schot net buiten de 16 meter schoot de speler van Dongen de bal in de rechterbovenhoek en liet Dylan kansloos.
Nog geen drie minuten later werd het 3-0. Dongen kreeg een vrije trap net buiten het strafschopgebied aan de linkerkant van het veld. Nadat de scheidsrechter met een spuitbus de exacte plek van de vrije trap en de juiste afstand van de muur had aangegeven, scoorde Dongen weer in de rechterbovenhoek.

Na 45 minuten spelen floot de scheidsrechter voor de rust.
Eerlijk is eerlijk. Dongen was vandaag een maatje te groot voor Kloetinge. Bij Kloetinge lukte vrij weinig. De passes waren te kort of achter de man, de duels werden verloren en bij balbezit van Kloetinge zette Dongen meteen druk op Kloetinge waardoor Kloetinge niet in het eigen spel kon komen.

Vlak na rust werd het 0-4. Door balverlies van Axel op het middenveld kwam Dongen er snel uit en liet de speler van Dongen Dylan kansloos.  Kloetinge kreeg nog een mogelijkheidje, maar de bal van Axel belandde op de bovenkant van de lat. Bij een 4-0 stand en na 45 minuten spelen floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd.

Kloetinge was vandaag niet in staat om het Dongen moeilijk te maken.

'8 1-0
'17 2-0
‘20 3-0
‘48 4-0

Volgende week hebben de spelers van Kloetinge JO19-1 geen wedstrijd.  De laatste wedstrijd in de voorbereiding is op zaterdag 17 februari a.s. Dan speelt Kloetinge om 14.45 uur een uitwedstrijd tegen WODAN JO19-1 uit Eindhoven.