Kloetinge JO19-1

17 februari 2018 14:45

Vandaag de laatste oefenwedstrijd als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Deze keer weer een uitwedstrijd en wel in Eindhoven.
Op een zonnig Sportcomplex Eindhoven Noord begon de wedstrijd om 14.45 uur.
Ondanks het slordige spel van Kloetinge scoorde Kloetinge na 6 minuten spelen de 0-1. Axel speelde de bal in op Tom. De combinatie tussen Tom en Job mislukte, maar het was Job die de bal weer veroverde en de bal in de rechterbenedenhoek achter de keeper schoot.
Na een goede bal van Huub, kon Tom in de 11e minuut de bal, aan de rechterkant van het strafschopgebied, over de keeper heen koppen. Een goede pass van Huub en een goede loopactie en afronding van Tom zorgde voor de 0-2 van Kloetinge.

Ondanks de voorsprong was het spel niet goed. Het leek wel of Kloetinge steeds meer meeging in slechte spel van de thuisploeg.  WODAN probeerde na 25 minuten iets van druk te zetten, maar de kans voor WODAN die daaruit voortkwam, werd hoog over de goal van Dylan (de keeper van vandaag) geschoten. Kloetinge en WODAN kwamen in de eerste helft niet meer tot scoren en dus gingen de spelers met een 0-2 stand rusten.

Nog geen minuut na het beginsignaal van de tweede helft, lag de bal alweer achter de keeper van WODAN. De inzet van Davy werd nog gestopt door de keeper, maar de bal belandde bij Luuk, die de keeper in de 16 meter uitspeelde en de 0-3 scoorde. Vier minuten later was het alweer raak. Davy kreeg de bal van Tom in het strafschopgebied en via via belandde de inzet van Davy in de goal van WODAN. Dat betekende de 0-4 voor Kloetinge. In de 75e minuut was de keeper van WODAN weer kansloos. Luuk kreeg de bal van Indy. Na een goede aanname schoot Luuk de bal hard achter de keeper en daarmee dus de 0-5 voor Kloetinge.
WODAN kwam nog 2 keer in de buurt van het doel van Kloetinge, maar beide keren hoefde Dylan niet in actie te komen. Na 89 minuten spelen besloot de scheidsrechter te fluiten voor het einde van de wedstrijd.

Als je het scoreverloop ziet, zou je denken dat het een goede wedstrijd was van de kant van Kloetinge. Maar van echt goed spel was vandaag geen sprake. De tegenstand was ook zeer beperkt, maar Kloetinge miste de scherpte, de zorgvuldigheid en de echte spirit.

Volgende week speelt Kloetinge om 15.00 uur een uitwedstrijd tegen Oranje Wit JO19-1 (de nummer 4). Kloetinge zal dan een stuk beter moeten spelen om met 3 punten naar Kloetinge terug te kunnen gaan.