Kloetinge JO15-4

Onder 15 competitie (voorjaar), 3e klasse 01

16 mei 2018 19:00

Afgeschermd

Vandaag spelen een avond wedstrijd tegen Terneuzense Boys. Ondanks dat ons spel wat slordig is krijgen we in de begin fase al wel wat kansjes. We werken hard maar onze combinaties lopen niet echt. Bij een uitbraak van Terneuzen zijn we net niet scherp genoeg, hierdoor kan Terneuzen de 1-0 scoren. Gelukkig weet Niels vlak voor de rust de 1–1  te scoren.

Na de rust spelen we een stuk feller en lopen de combinaties beter. Hierdoor krijgen we echt een paar hele goede kansen, maar onze pogingen belanden op de kruising/lat of worden van dicht bij op de keeper geschoten. Terneuzen komt ook niet meer tot scoren waardoor 1-1 de eindstand blijft .

Damian, Tom en Quinty verdienen een extra compliment. Deze spelers hadden te maken met een bloedneus na een ellenboog, een schop op de kuit , of omver gebeukt. Maar zij gingen of door of kwamen na behandeling weer terug in het veld. Echt klasse!

Helaas hebben we door dit gelijke spel het eventuele kampioenschap niet meer in eigen hand. Zaterdag weer nieuwe kansen tegen de koploper.