3 februari bij Kloetinge - Heerjansdam - VV Kloetinge

3 februari bij Kloetinge - Heerjansdam

3 februari bij Kloetinge - Heerjansdam

Pupillenteam van de week 3 februari 2018: Kloetinge JO11-2

Wedstrijd: Kloetinge 1 – Heerjansdam
Datum: 3 februari 2018
Team van de week:  JO11-2
Namen spelers: Lars van de Leur, Wessel Kodde, Gio Meijer, Joep Fokke, Finn vd Heyden (K), Luuk Dommisse, Senna van Dijk, Jochem Rottier, Bilal Derdemez, Jens Peeman
Gemiddelde leeftijd: 10
Leiders / trainers: Ruben van Dijk, Ard Rottier en David Scheele

Aanstaande zaterdag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop voor onze hoofdmacht. De jongens van Kloetinge JO11-2 zullen de spelers een warm welkom geven bij het betreden van het veld.
De voorjaarscompetitie moet nog beginnen voor JO11-2, dus vandaag de tijd om het kunstje af te kijken. Sowieso komen ze regelmatig kijken bij thuiswedstrijden, Kloetinge is voor deze spelers dan ook de beste club in de regio!

Ze hebben het naar hun zin bij de vereniging en treffen er veel vrienden die ook lid zijn. Het kamp J en elke zaterdag wedstrijden kunnen voetballen is wat ze het allerleukste vinden. Maar ook de trainingen kunnen ze waarderen met partijtjes en de Crossbar-challenge aan het eind van de training. Ze werken er hard voor om ooit in het 1e te spelen. Hun favoriete speler bij Kloetinge is Daan Esser.

Buiten Kloetinge zijn hun favoriete spelers Messi en Aubameyang. Ondanks dat Kloetinge favoriet is volgen ze ook graag de verrichtingen van Ajax, Feyenoord, PSV en Barcalona.

De voorspelling JO11-2 voor de uitslag bij Kloetinge – Heerjansdam :  2-1

VV Kloetinge JO11-2

Op de foto:
staand  vlnr: Ard Rottier (trainer), Wessel Kodde,  Gio Meijer,  Luuk Dommisse, Joep Fokke, Bilal Derdemez, Senna van Dijk, Jens Peeman , Peter Kodde (teamsponsor) onder vlnr: Ruben van Dijk (trainer), Lars vd Leur, Finn vd Heyden (K), Jochem Rottier 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!